Grillitud lambaliha

  • 1 kg väherasvast lambaliha
  • 100 g granaatõunamahla
  • 50 g mett
  • kolm küüslauguküünt
  • musta pipart, soola
  • piparmünti
  • 200 g põldube
  • oliivõli, võid, soola
  • 3-4 sibulat


TAINAS

  • klaas tumedat õlut
  • 50 g riivleiba
  • 2 muna
  • soola
  • vett
  • jahu


Pane lihatükid marinaadi ja parema tulemuse saamiseks jäta ööpäevaks seisma. Marineerunud liha grilli gaasi- või söegrillil.
Põldoad vokkida oliivõli, või ja soolaga pannil.
Sibul lõigata ratasteks. Õlu ja riivleib segada kokku ja lasta 10 minutit seista. Munad vahustada ja segada õlle segule sisse, lisada vett ja jahu nii, et tainas oleks piisavalt paks ning haakuks sibula külge. Praadida õlis kuldpruuniks.


Eesti Maaturism MTÜ;  Vilmsi 53g, 10147 Tallinn;  Tel: +372(0) 600 9999;  E-maileesti [at] maaturism.ee