Boeuf a´la tartar

  • 500 g Eesti lihaveise delikatesshakkliha
  • 1 keskmine punane sibul
  • porrusibula roheline pehmem osa
  • 2 šarlottsibulat
  • meresoola, musta pipart
  • vutimuna
  • rukkiröst saia või tavalist röstsaia
  • serveerimiseks soolakurki ja punast sibulat
  • praadimiseks võid
  • tüümiani

Sega hakkliha sisse peeneks hakitud punane sibul, porrusibul ja šarlott. Maitsesta segu soola ja pipraga. Sega hakklihasegu kätega korralikult läbi. Prae pannil võis röstsaiad. Lõika saiad pooleks. Tõsta saiale 4 cm köögivormi abil 2-2,5 cm kõrgune hakklihasegu. Tee segusse sõrmega väike süvend ja löö sinna sisse vutimuna kollane. Juurde serveeri hakitud soolakurki, ja punast sibulat ning lisa mõned tüümianioksad.


Eesti Maaturism MTÜ;  Vilmsi 53g, 10147 Tallinn;  Tel: +372(0) 600 9999;  E-maileesti [at] maaturism.ee