Trühvlid

  • 150 g pruuni šokolaadi
  • 150 g valget šokolaadi
  • 50 g kakaod
  • 25 g võid
  • 150 g 38% koort
  • rosinaid, purustatud mandleid
  • trühvlite kaunistamiseks pruuni šokolaadi ja valget šokolaadi
  • kaunistuseks kuivatatud rukkilille, saialille, roosi õielehti, roosinuppe, kakaoube jne


Sulata eraldi veevannides valge ja pruun šokolaad, kuhu hiljem trühvlid sisse kastad.
Kuumuta koor keemiseni. Kuum koor vala valge ja pruuni šokolaadi segu peale. Sega pidevalt, kuni mass ühtlustub. Lisa juurde kakaopulber ja sega ühtlaseks.

Seejärel sulata segus või. Lisa segusse maitse järgi rosinaid ja purustatud mandleid.
Lase segul külmas 3-4 tundi seista või seni, kuni on vormimiseks valmis.
Vormi segust trühvlid, kasta osad valge ja osad pruuni šokolaadi sisse.
Kaunista vastavalt oma maitsele erinevalt.

Lase šokolaadil taheneda ja naudi kohviga.


Eesti Maaturism MTÜ;  Vilmsi 53g, 10147 Tallinn;  Tel: +372(0) 600 9999;  E-maileesti [at] maaturism.ee