Haugi tartar

haugifilee
punane sibul
loorberileht
basiilik (kuivatatud)
sool, pipar
äädikas
õli
suhkur

Serveerimiseks: 
salatileht
vormileib
külmutatud marineeritud silm
tüümian
pits viina

Haki hästi peeneks kuubikuks haugifilee ja punane sibul.
Sega juurde hakitud basiilik, soola, pipart, äädikat, õli ja suhkrut.
Lisa loorberileht ja jäta veidikesks ajaks külma tõmbama.
Serveeri haugi tartari röstitud leivaviilul koos külmutatud silmudest lõigatud õhukeste viiludega.
Kaunista salatilehe ja tüümianiga.
Juurde paku pits külma viina.


Eesti Maaturism MTÜ;  Vilmsi 53g, 10147 Tallinn;  Tel: +372(0) 600 9999;  E-maileesti [at] maaturism.ee