Lepasuitsu lambakints (oma tapas) luksuslike vahemere juurviljade ja eesti kodu maitsetega

  • lambakints
  • artišokke õlis (maapirn)
  • päikesekuivatatud tomateid
  • Kalamata oliive
  • röstsaia
  • õunamoosi-salatit
  • pohla-piparmündi või viigimarja zeleed

Lõika lambakintsust õhukesed viilud, nii õhukesed kui suudad ja aseta vaagnale.

Lihaviilude kõrvale aseta artišokid õlis, päiksekuivatatud tomatid, oliivid. Lase röstsai ahjus pruuniks. Määri röstsaiale õunamoosi-salatit. Pohla-piparmündi või viigimarja zelee aseta kaussi vaagna kõrvale.

Kodune õunamoosi-salat: hapud õunad lõika pöidla suurusteks tükkideks aseta potti, lisa  vett, suhkurt maitse järgi, natuke kaneeli ja keeda nii et sisu jääks poolpehmete õunatükkidega. Haki sisse melissi, jahuta.

Enne serverimist lisa kanget mädarõigast ja aseta kausiga lauale.


Eesti Maaturism MTÜ;  Vilmsi 53g, 10147 Tallinn;  Tel: +372(0) 600 9999;  E-maileesti [at] maaturism.ee