Kalasupp

angerjas, ahven
kiisk, särg
nurg,lest
vesi, loorber, vürtsi, soola
4 porgandit
3 sibulat
125 g keedetud riisi
4 kartulit
3 keedetud muna
hapukoort, tilli
õli 

Küüslauguvõi:
või, küüslauk, sibul, till, sidrunipipar

Pane puhastatud kala külma veega keema. Korja aegajalt vahtu ja seejärel lisa loorber, vürts ning sool.
Keeda ca 10 minutit. Kurna puljong. Puhasta jahtunud kala.
Riivi porgand ja tükelda sibul ning prae õlis. Tükelda kartulid. Valmis puljongisse lisa kartul, riis, praetud porgand ja sibul ning kõige lõpuks puhastatud kala.
Serveerimisel tõsta kausi põhja riivitud muna, siis supp, hapukoor ja maitseroheline.
Paku juurde karaskit ja küüslauguvõid.


Eesti Maaturism MTÜ;  Vilmsi 53g, 10147 Tallinn;  Tel: +372(0) 600 9999;  E-maileesti [at] maaturism.ee